Mackenzie Recreation Centre

  • Interiorior Designers
  • Mackenzie recreation centre
  • Mackenzie recreation centre
  • recreation centre designers
  • interior designers vancouver
  • kids area design
  • meeting room design

About This Project

A newly renovated, modern recreation centre and community hall providing a gathering space for neighbourhood residents. Located at the heart of the community, the Mackenzie Recreation Centre is a hub for all things fitness and fun!

 

Jonathan Morgan & Company is honoured to have participated in this project! We worked with the District of Mackenzie and Colliers Project Leaders to furnish all areas of the renovated Recreation Centre. This building is a dynamic hub for health and wellness, recreation, arts and culture, and community gatherings. The facility was designed with an emphasis on wood and glass, maximizing the views of the natural surroundings and the amenities inside the building.

 

JM&C furnished the lobby areas and hallways with soft seating, all administration and staff offices, conference/meeting rooms, folding tables, stack chairs, cafeteria furniture, indoor children’s play structure, bike racks, park benches, and waste receptacles.

Category
PUBLIC SPACES
Tags
Mackenzie recreation centre, public space interior design

← Back to Projects